Voor interim, advies & projectopdrachten

(Een nieuwe website is under construction)Met elkaar zorgen dat het beter wordt!


Fred Dirks,MBA
(Eigenaar)

Een ervaren interim & crisismanager (OvDG/ ACGZ), adviseur en projectmanager die is opgeleid tot Master of Business Administration (MBA)). 
Fred heeft ervaring met het werken op diverse aggregatieniveaus en kan opdrachten zelf doen of weet daarvoor de juiste mensen in te zetten.

Fred werkt graag met mensen en kan met alle disciplines, niveaus en belangengroepen praten en (samen) werken. Inmiddels heeft Fred bij meerdere organisaties een aantal grote transities ge/ -begeleid, (nieuwe) teams samengesmeed, verschillende werkgroepen en een vakgroep geleid, ondersteunt en geadviseerd.

Fred is analytisch maar ook pragmatisch. Heeft oog voor de (individuele) mens maar begrijpt ook dat er gepresteerd moet worden. Hij weet op een juiste en integere wijze om te gaan met de vragen die er zijn binnen een organisatie en begrijpt ook de diverse belangen die binnen een organisatie aanwezig kunnen zijn. 
Fred is dan ook in staat om ondernemers, managers en/ of bestuurders te voorzien van een goed en deskundig advies om organisaties verder te ontwikkelen.

Meer weten? Zie ook 
www.linkedin.com/in/fred-dirks-879b6024/